Clubplanner koppeling werkt niet meer

U heeft een Clubplanner koppeling en deze synchroniseert niet meer?

Dit is een onderdeel wat wij eenmalig voor u hebben geïnstalleerd bij de aanvraag van deze koppeling.

U kunt deze koppeling herstellen door de port forwarding na te kijken of uw firewall is wellicht niet meer goed ingesteld.

Dit kunt u oplossen met uw systeembeheerder. ( kunt u dit niet oplossen met uw systeembeheer dan kunt u ons hiervoor inschakelen )

Het kan ook zijn dat uw IP-adres van uw internet provider is veranderd.

U kunt ons dan uw IP-adres doorgeven per telefoon 0412-644441 zodat wij dit met u kunnen controleren.

 

Mocht dit probleem hierdoor niet opgelost zijn, moet er verder worden onderzocht wat de oorzaak is.

Let op! hierbij komen kosten vanuit SAG zodra u ons hiervoor inschakelt!

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die in de internetbrowser of door de internetbrowser op het computersysteem van de gebruiker worden opgeslagen. Als de gebruiker een website bezoekt, kan een cookie worden opgeslagen in het besturingssysteem van de gebruiker. Deze cookie bevat een karakteristieke reeks tekens die een onmiskenbare identificatie van de browser mogelijk maakt als de website opnieuw wordt bezocht. U kunt in uw browserinstellingen in Internet Explorer, Safari, Firefox of Chrome aangeven welke cookies u wilt accepteren en welke u wilt weigeren. Waar deze instellingen precies staan hangt af van welke browser u gebruikt. Gebruik de "Help"-functie in uw browser om de instellingen te vinden die u nodig heeft. Indien u er voor kiest om bepaalde cookies niet te accepteren, kunt u niet gebruik maken van sommige functies op onze websites.

Sluiten