Kassa Lade openen in coach

Kassa lade openen:

#27#112#0#25#100

CITIZEN S-2000 Selecteer de reeds in windows geïnstalleerde bonprinter

Lettertype: Tahoma
Letter grote: 10
Boven marge: 0
Onder marge: 0
Linker marge: 0
Kolom marge: 570
BTW afdrukken: Ja
Klant posten afdrukken: Ja
Afdruk bevestigen: Ja
Automatisch afdrukken: Nee
Regelhoogte: 15

 

Seriele Kassa-lade instellingen:

Stuurtekst kassa-lade: #27#56

Pulsduur: 90

aantal pulsen: 1

Seriele poort: bijvoorbeeld 1 ( de poort waar de seriele aansturing op aangesloten is )

Seriele Kassa-lade instellingen: ( Promag aansturing )

Stuurtekst kassa-lade: #07

Pulsduur: 90

aantal pulsen: 1

Seriele poort: bijvoorbeeld 1 ( de poort waar de seriele aansturing op aangesloten is )

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die in de internetbrowser of door de internetbrowser op het computersysteem van de gebruiker worden opgeslagen. Als de gebruiker een website bezoekt, kan een cookie worden opgeslagen in het besturingssysteem van de gebruiker. Deze cookie bevat een karakteristieke reeks tekens die een onmiskenbare identificatie van de browser mogelijk maakt als de website opnieuw wordt bezocht. U kunt in uw browserinstellingen in Internet Explorer, Safari, Firefox of Chrome aangeven welke cookies u wilt accepteren en welke u wilt weigeren. Waar deze instellingen precies staan hangt af van welke browser u gebruikt. Gebruik de "Help"-functie in uw browser om de instellingen te vinden die u nodig heeft. Indien u er voor kiest om bepaalde cookies niet te accepteren, kunt u niet gebruik maken van sommige functies op onze websites.

Sluiten