Coach start niet op – Nachtwacht draait niet goed

  • Scherm blijft hangen op Login scherm
  • Coach Loopt vast
  • de nachtwacht wordt niet goed uitgevoerd

Sluit Coach / TPmanager / Entrance eerst af voordat u dit hieronder gaat uitvoeren!

 

Download het bestand hieronder

Dit is een ZIP bestand deze download u op de Standalone PC of wanneer u meerdere PC`s heeft op uw CoachServer PC

Pak het bestand uit en voer deze uit “als administrator” dit doet u d.m.v. met de rechter muisknop op het “herstart coach service.bat” bestand te drukken en uit te voeren als administrator.

herstart-coach-services

Hiermee herstart u alle services van Coach

Deze website gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u deze website blijft gebruiken zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik. Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Cookies zijn kleine tekstbestanden die in de internetbrowser of door de internetbrowser op het computersysteem van de gebruiker worden opgeslagen. Als de gebruiker een website bezoekt, kan een cookie worden opgeslagen in het besturingssysteem van de gebruiker. Deze cookie bevat een karakteristieke reeks tekens die een onmiskenbare identificatie van de browser mogelijk maakt als de website opnieuw wordt bezocht. U kunt in uw browserinstellingen in Internet Explorer, Safari, Firefox of Chrome aangeven welke cookies u wilt accepteren en welke u wilt weigeren. Waar deze instellingen precies staan hangt af van welke browser u gebruikt. Gebruik de "Help"-functie in uw browser om de instellingen te vinden die u nodig heeft. Indien u er voor kiest om bepaalde cookies niet te accepteren, kunt u niet gebruik maken van sommige functies op onze websites.

Sluiten